17 mar 2020

Viktig nytt om generalforsamlingen og koronakrisen

Det blir noen endringer i borettslagets planer fremover på grunn av koronakrisen vi står overfor. Her kan du lese om endringene.

Pass på at du får med deg viktig informasjon

Aller først oppfordrer vi alle beboere til jevnlig å følge med på borettslagets nettside http://ovrehaugen.no for siste nytt. Nettsiden er vår aller viktigste kanal for kommunikasjon

Legg gjerne inn din e-postadresse og be om Nyhetsvarsel via den blå boksen for Nyhetsvarsel på forsiden av www.ovrehaugen.no. Da blir du varslet når det kommer viktig nytt.

Styrerommet og Storstua stenger

Både Styrerommet og Storstua holde stengt inntil videre. Er det ting som haster, kontakt styret via kontaktsiden. Vi tar kontakt med leietakere av Storstua som må utsette/avlyse arrangementer.

Generalforsamling og innkomne forslag

Det er fortsatt et stykke tid fram, men vi forbereder oss på at vi ikke kan gjennomføre generalforsamlingen fysisk mandag 4. mai. Dersom den ikke kan avholdes, vil vi i tråd med hva lovgiver bestemmer og råd vi får fra Obos legge opp til en digital generalforsamling av lovpålagte saker. Innkomne forslag utsettes i så fall til en ekstraordinær fysisk generalforsamling ved første anledning. Vi informerer igjen når det er gjort en beslutning.

Vårens dugnad utsettes inntil videre

Ta vare på hverandre – og bruk digitale hjelpemidler

Hjelp hverandre gjerne på en ansvarlig måte i disse virustider. Kanskje du kan handle for naboen? Følg i så fall rådene fra myndighetene for å beskytte den du hjelper og deg selv mot smitte.

Bruk gjerne appen Nabohjelp fra Obos for å be om eller tilby hjelp i borettslaget. Den finner du her: https://www.obos.no/nabohjelp

Ekstra renhold

Renholdsfirmaet sikrer ekstra renhold av dørhåndtak, heispanel, ringetablå og så videre.

 

Følg jevnlig med på denne nettsiden for siste nytt!

Legg gjerne inn e-posten din for å få Nyhetsvarsel om viktig nytt.